Ndërkohe qe po mbahej mesha mortore e viktimave te aksidentit te ndodhur ne Velipojë, Mons Angelo Massafra nuk ka mundur ti mbaje lotët ndërkohe qe udhëhiqte ketë meshe aspak te lehte për të.

Massafra ne fjalën e tij tha se vdekja është një mister i pakuptueshëm dhe vetem feja e besimi na ndihmojnë në ketë rast.

Nuk ka qene aspak e lehte për Massafren të udhëhiqte ketë meshe mortore duke pasur para tij trupin e babait, djalit 9 muajsh dhe vajzës 5 vjecare. Një aksident i cili ka tronditur Velipojën, Shkodrën dhe jo vetëm.