Zv/Kryeministrja Mesi e pranishme sot ne qytetin e Shkodres ka inspektuar edhe Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme ku siç ka bere ajo me dije, sebashku me drejtorin e ri te emeruar ne hipoteke kane diskutuar per problematikat qe hasen ne kete institucion.

”Jane gjetur 2000 dosje te patrajtuara qe nga viti 2015 e deri tani.Deri tani jane trajtuar 300-400 prej tyre e pritet qe ne ditet ne vazhdim te zgjidhen te gjitha:-tha Mesi.Mesi ju ka bere thirrje edhe qytetareve qe te denoncojne cdo rast te korrupsionit dhe ryshfetit ne Hipoteka.