Profesor Dhimiter Dhora ka marre titullin “Mjeshter i Madh” te akorduar nga Presidenti i Republikes Ilir Meta ne ceremonine e mbajtur per 60-vjetorin e Universitetit te Shkodres.

Per 40 vite ai ka punuar si pedagog ne kete Universitet me perkushtim dhe passion per punen e tij.