Kreu i Shtetit Ilir Meta kërkon referendum të ri popullor për ndryshimin e Kushtetutës.

Pikërisht në 22 nëntor, ditë kur u votua me referendum Kushtetuta, Meta thotë se ai referendum u tradhëtua dhe është koha për një të ri.

Meta: Sot është dita e Referendumit të tradhtuar. KOHA PËR REFERENDUM TË RI!