BAZHDARI: DERA E BASHKISË DO JETË E HAPUR PËR TË ZGJIDHUR TË GJITHA PROBLEMET. Kryeparlamentari Ilir Meta ka qene ne Shkoder, ne nje takim me rinine e Levizjes socialiste per integrim ku present ishin edhe keshilltaret e kesaj force politike ne zgjedhjet e 21 Qershorit.

Gjate ketij takimi Meta gjate fjaels se tij deklaroi se te gjithe I kane detyrime ketij qyteti. Ndërsa kandidatja Bazhdari deklaroi se në derën e bashkisë do të hyjë për t’i dhënë zgjidhje problemeve të këtij qyteti dhe jo për interesa të ngushta. Në takimin me rininë shkodrane ishin të pranishëm edhe kandidatët e LSI-së për këshillin e ri bashkiak, si dhe strukturat e LRI dhe Fressh.