“Partia e Lirisë”, nën drejtimin e Ilir Meta po zhvillon sot mbledhjen e Komitetit Organizativ.

Meta: Jam këtu për tu thënë se qeveria prej kohësh, keni qeveri prej letre që ka dhunuar një popull zemërluan dhe syshqiponjë , një popull ilirësh, por siç e kam paralajmeruar, qeveria kur ra nga korrupsioni dhe veprimet antikombëtare, kishte zënë për fundi Lulushin që ju u përpoqët ta bënit kryeministër.

Që ishte shitur prej kohësh për të bërë fasadë opozitën që ndante fitimet me Mafian. Kohët kanë ndryshuar, nuk kam ardhur në ish-partinë e vjetër por ju ka thirrur ë gjithëve atje që në 2 mars me popullin e lirisë.