Lideri i LSI ka dalë sot në një konferencë para gazetarëve një ditë pas Rama shkarkoi ministrin e tij të Drejtësisë, Ylli Manjani.

Lidhur me akuzat e Manjanit nga Qeverisë Rama, Ilir Meta gjatë gjithë tha se çdo akuzë duhet bërë në institucionet përkatëse duke nënkuptuar prokurorinë. Meta tha se. “Nëse Rama sot i ka 71 vota për të qeverisur vendin, LSI nuk ka pse të qendrojë si shtojcë. Edhe nëse më 19 Qershor 2017, PS dhe PD bashkë do të bëjnë 71 vota, LSI do të dalë në opozitë”, tha Meta.