Nga Shkodra, presidenti Ilir Meta është pyetur në lidhje me temën e këtyre ditëve, Teatrin Kombëtar.

Kreu i shtetit theksoi se fakti që ishte në një vend të shenjtë, nuk do donte të fliste për këtë çështje.

Ndonëse për të edhe çështja e teatrit ishte e shenjtë, një çështje kombëtare.

“Këtu jam me myftiun dhe jam përpara një vendi të shenjtë, kështu që nuk dua të flas për çështje të tjera. Megjithëse çështja e teatrit është e shenjtë, kombëtare”, tha Meta.