Presidenti Ilir Meta ka zhvilluar një takim me gjeneralin Wesley Clark, mikun e shqiptarëve, siç edhe e quan presidenti.

Meta shprehet mirënjohjen për kontributin e gjeneralit Clark si Komandant Suprem i Forcave të NATO-s dhe Komandant i operacioneve të Forcave Aleate në Europë, që i dha fund gjenocidit etnik në Kosovë dhe në rajon.

Statusi:

Shumë i gëzuar për takimin miqësor me mikun e veçantë të shqiptarëve, Gjeneralin Ëesley Clark. Gjithmonē mirënjohës për kontributin e tij, si Komandant Suprem i Forcave të NATO-s dhe Komandant i operacioneve të Forcave Aleate në Europë, që i dha fund gjenocidit etnik në Kosovë dhe në rajon. Të lumtur që shohim më shumë NATO në Europë dhe në Ballkan!