Presidenti Ilir Meta, ka zhvilluar një takim me me Kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj.

Meta shprehet se në fokus të takimit ishte rëndësia e forcimi të mëtejshëm të marrëdhënieve strategjike mes dy vendeve

Statusi:

Me Kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ish-Kryeministrin, Ramush Haradinaj takimet janë përherë vëllazërore. Zhvilluam një bisedë të hapur në Prishtinë për rëndësinë e forcimit të mëtejshëm të marrëdhënieve strategjike mes dy vendeve tona, në dobi të qytetarëve tanë. Ndamë të njëjtin vlerësim se Shqipëria dhe Kosova meritojnë të kenë vendin e tyre në familjen e kombeve europiane dhe se përparimi ynë drejt BE duhet të jetë një mision parësor dhe i palëkundur.