Edhe Presidenti i Shqipërisë ka shprehur ngushëllime për ndarjen nga jeta të kompozitorit Aleksandër Lalo.

Kreu i shtetit shqiptar thotë se Ndarja nga jeta e kompozitorit tonë të shquar Aleksandër Lalo përbën një humbje për botën e muzikës dhe kulturës. “Por veprat e tij frymëzuese do mbeten përgjithmonë”, shprehet Presidenti Meta.

Kompozitori i njohur Alëksandër Lalo u nda nga jeta në moshën 68 vjecare ditën e djeshme.