Jean Todt rrëfen përditshmërinë e Michael Schumacher, prej shumë vitesh në gjendje vegjetative pas incidentit në një resort malor.

Ish drejtuesi i Ferrarit është njeriu i vetëm që arrin të japë shumë pak informacione rreth gjendjes së 8 herë kampionit të botës në Formula 1 dhe në një intervistë për RTL ai shprehet:

“Michael nuk më mungon sepse e shikoj shpesh. Shikojmë bashkë garat e F1 dy herë në muaj por më mungon ajo që bënim sëbashku. Është ndryshe nga ai njeri që të gjithë mbajnë mend. Ai është njer njeri shumë i veçantë për mua dhe të tillë janë bërë edhe bashkëshortja Corinna dhe fëmijët Mick e Gina”.

Artikulli paraprakKUPA E BOTËS NË KATAR DO TË PËRDORË DRONE PËR TË MBROJTUR STADIUMET
Artikulli tjetërSANKSIONET E REJA KUNDËR RUSISË, NDOSHTA MË TË DOBËTAT DERI MË TANI