Mijëra pronarë të pajisjeve specifike celular së shpejti nuk do të jenë në gjendje të përdorin WhatsApp.

Kompania Facebook ka konfirmuar se nuk do të mbështetet më nga versione specifike të Windows, Android dhe iOS. Për telefonat mobil Android ose iOS, ata nuk do të jenë në gjendje të hapin aplikacionin nga një shkurti i vitit të ri. Problemi me iphones do të jetë që ata të ekzekutohen në modelet iOS 8. Ndërsa në versionin Android 2.3.7, mijëra pronarë të pajisjeve specifike celular së shpejti nuk do të jenë në gjendje të përdorin WhatsApp.

Shihni galerinë për të kuptuar se cilat modele preken: