Lumi i Shalës mbetet një prej destinacioneve më të preferuara të turizmit në Shqipëri duke tërhëqur vëmendjen e mijëra turistëve nga e gjithë bota. Lumi i Shalës, mrekullia e pozicionuar mes alpeve shqiptare është mahnitëse. Atje ndërthuren kontraste të forta mes ujërave të liqenit dhe gjelbërimit të maleve të thepisura që qëndrojnë si kurorë.

Numri i turistëve në lumin e Shalës është në rritje nga viti në vit e po ashtu edhe i pushuesve vendas si një prej perlave në natyrës.

Artikulli paraprakMBISHKRIMI LATIN NË MUZEUN E KALASË “ROZAFA”
Artikulli tjetërEUROPA, VLLAZNIA FEMRA LUAN NË SHKODËR