Një miliarder i moshuar pagoi 500 mijë dollarë për të pasur si shoqëruese Kim Kardashian në një ballo të famshme të përvitshme që mbahet në Vjenë.Megjithatë, 81-vjeçari Richar Lugner nuk do t’ia rekomandonte të njëjtën përvojë askujt tjetër.

Ai e konsideroi 33-vjeçaren “si të mërzitshme” dhe një partnere “aspak të këndshme, ndërsa asnjëherë nuk respektoi programin që kishim përcaktuar për ballon”.

Artikulli paraprakMiliarderi heq dorë nga pasuria
Artikulli tjetërSHBA, RRËZOHET AVIONI KATËR VIKTIMA