Tensione para selisë së PD-së. Teksa deputeti i PD-së Roland Bejko ka tentuar që të hyjë në seli, është penguar nga mbështetës të Berishës. Ka pasur dhe konfrontime fizike.

Pasi është shtyrë nga protestuesit, Bejko ka kërkuar që të hyjë nga dera e pasme e PD-së.