PERFORCMANCË E MUZIKOLOGUT QAMIL GJYREZI DHE GRUPIT “INDINGOS”. Një pasdite ndryshe kanë ofruar muzikanti Qamil Gjyrezi sëbashku me djemt e grupit “Indingos” në një mjedis modest.

Qëllimi i këtij minikoncerti ishte për të treguar se rryma e muzikës rock është një zhaner që jo të gjithë e zgjedhin për ta performuar dhe që natyrshëm mund të quhet diçka ndryshe dhe mjaft e pëlqyeshme nga të rinjtë shkodran. Këtë performancë të realizuar përballë të rinjve shkodran që ishin studentë të shkollave të ndryshme të shkodrës e kanë quajtur “Rock and rroll is everyëhere“, e përkthyer rock and roll është kudo.

Artikulli paraprak“DITA E EUROPËS”, QENDRA E BE KONKURS ME SHKOLLAT
Artikulli tjetërM.MADHE, POLICIA KONTROLLE PAS MITINGUT TË BASHËS