JANË 11 RASTE NË PROKURORI, NGA KU 6 ME AUTOR 5 TË PAZBULUARA.Gjuetia e paligjshme në liqenin e Shkodrës është drejt minimizimit.

Drejtori i Organizatës Menaxhim Peshkimit Arjan Çinari pohon një fakt të tillë. Sipas tij gjuetia me gjenerator si më problematikja është goditur në masë….Falë bashkëpunimit është arritur në pothuajse eleminimin e gjuetisë së paligjshme…Drejtori i  OMP ka reaguar ndaj shtypit të shkruar pas disa akuzave. Në progres-raportin e Komisionit Europian për Shqipërinë vlerësohet puna e bërë për gjuetinë e paligjshme në liqenin e Shkodrës. 11 raste janë dërguar në prokurori nga ku 6 janë me autor dhe 5 pa autor për gjuetinë e paligjshme të peshkut.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/g9weW1noPC8?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“ME VESPA DREJT THETHI-t”
Artikulli tjetërANA E MALIT, ASNJË MASË ANTI-PËRMBYTJE