Ministri i Jashtëm Ditmir bushati ka qënë i ftuar i radhës i emisionit Tonight ne ekranin e Star Plus.

Perballe gazetarit Erzen Koperaj, bushati, ka folur për një sërë cështjesh por duke u fokusuar tek aktualiteti politike dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Nga ana tjetër, sa i takon Shkodrës dhe garës në zgjedhjet e 18 Qershorit, bushati është shprehur i bindur për një rezultat pozitiv.