Ministri i Shtetit për Forca të Armatosura të Britanisë së Madhe, Mark Lancaster sot do të zhvilloj vizitojë në Kosovë.

Në Prishtinë zyrtari britanik do të takohet me presidenti Hashim Thaçi, kryeministrin Ramush Haradinaj, ministrin e FSK-së, Rrustem Berisha. Gjatë takimeve dy palëshe pritet të diskutohen çështjet të ndryshme, si ato të sigurisë në vend dhe në rajon dhe bashkëpunimet e ndërsjellta