BEQAJ: THETHI DHE RAZMA NGA 1 QERSHORI SHËRBIM TË PLOTË SHËNDETSOR. Misnitri i shendetsise Ilir beqaj ishte i pranishem ne zonat e thella malore ne qarkun shkoder .dhe konkretisht ne 2 pikat turistike razem dhe theth.I shoqeruar nga deputeti i shkodres paulin sterkaj ,Beqaj theksoi se qendra shendetsore e razmes dhe thethit eshte ne listen e investimeve qe konsiston me vendosjen e pajisjeve te reja dhe sherbimit 24 ore ne menyre qe ti pergjigjemi nevojave te sezonit sezonit turistik.

Nga ana tjeter deputeti Shkdoran Sterkaj falenderoi ministrin per gadishmerine e treguar ne rastet emergjente ndersa nenvizoi se keto fshatra gjate sezonit veror kane rreth 4 mije persona qe I frekuentojne per pushime . I pranishem gjate ketyre takimeve ishte edhe drejtori I fondit te sigurimeve shendetsore Arvid osja dhe mjeke te zones.Gjate inspektimeve te ministrit Beqaj u konstatuan disa nga problematikat kryesore qe prekin keto zona te thella sic eshte pajisja me medikamentet e nevojshme.

Artikulli paraprakKANDIDATI LLESHI: HILA PERSEKUTOI KUKELIN E BARBULLUSHIN
Artikulli tjetërPOLICIA ASGJESON 400 RRËNJË BIMË NARKOTIKE