ÇUNI: BASHKIA E SHKODRËS NUK BASHKËPUNOI, ASNJË FINANCIM NGA BASHKIA. Ministria e Kultures ka aprovuar permes FZHR projektet per restaurimin e Teatrit Migjeni ne Shkoder dhe teatrit “Andon Zako Çajupi” ne Korce. Nje fond prej 170 milione lekesh eshte akorduar per restaurimin e sistemit elektrik te teatrit Migjeni .

Gjate muajit korrik pritet qe te filloje zbatimi i projektit per restaurimin e rrjetit elektrik te teatrit Migjeni nderkaq gjate vitit tjeter pritet te miratohet pjesa tjeter e fondit per rikonstruksionin e plote te teatrit Migjeni.

Artikulli paraprakMEHMETAJ: NËNAT E REJA MBESIN PA NJË PUNË
Artikulli tjetërSHQIPËRI-ARMENI, UEFA GJOBIT SHQIPËRINË ME 50 MIJË EURO