TROFEU MES PUSHTETIT LOKAL E QENDROR NË PRITJE TË VEPRIMEVE KONKRETE.

Zhurma e ditëve te fundit për rrezikun qe i kanoset teatrit Migjeni ka pasuar me inspektimin e një grupi ekspertesh elektrike,te ngrohjes, te kondicionimit dhe impiantistikes nga ana e Ministrisë se Kulturës te drejtuar nga zv Ministri i Kultures Zef Çuni. Megjithate Teatri vazhdon te mbetet trofeu mes pushtetit lokal e qendror pa u realizuar asgje konkrete Pas inspektimit inxhinieri elektrik ka treguar per Star Plus se gjendja është vertet alamante

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aOlYh7ybu5M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]