Ministria e Mbrojtjes bën apel për të gjithë ata që duan të japin kontribut për personat e prekur nga tërmeti.

Ja mesazhi i Ministrise se Mbrojtjes

Qytetarët, kompanitë, bizneset që duan të kontribuojnë për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, ju lutem të kontaktojnë numrat e mëposhtëm:

-04 22 22 223
-04 22 28 250
-0688046664

Këta numra janë në dispozicion 24 orë për këdo që kërkon informacion mbi pikën e grumbullimit të ndihmave në rezervat e shtetit dhe në komandën mbështetëse të Forcave të Armatosura me qëndër në Vaqar por edhe pika të tjera që po ngrihen në Tiranë, Durres e qytete të tjera.