Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar Operatorët e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor për 4 qarqe kryesore të vendit që të ndërpresin kontratat me 1000 mjekë specializantë.

Në shkresën e siguruar nga portali BalkanWeb, e cila mban datën e djeshme, ku kërkohet që këto institucione të ndërpresin kontratat për të gjithë.

Kjo kërkesë i referohet operatorëve shëndetësorë në qarqet; Tiranë, Elbasan, Vlorë dhe Shkodër.