Ministria e shëndetësisë në Gaza e drejtuar nga Hamasi ka deklaruar se 50 persona janë vrarë dhe shumë të tjerë janë plagosur në dy shkolla në veri sipas saj të sulmuara nga Izraeli. Një prej shkollave të sulmuara është kthyer në strehë për qindra familje.

Artikulli paraprak21 JANARI/ DOKUMENTI I GJYKATËS SË STRASBURGUT: JA SI KRYEMINISTRI BERISHA SULMOI PROKURORINË
Artikulli tjetër“SHQIPTARËT TË KËRKOJNË T’I JEPET FUND PRAKTIKAVE KORRUPTIVE”, ZYRTARJA E USAID: FENOMENI NUK ÇRRËNJOSET VETËM NGA…