Me ironi të njëanshme ka vijuar interpelanca e ministres së Bujqësisë dhe Braçes. Ministrja u shoreh se për kontratat të cilat diskutohen në Kuvend do ishte me eficente nëse do i adresosheshin nga deputeti në zyrë.

Ky i fundit është shprehur se nuk punon në ministri, madje nuk do të punojë kurrë aty.

‘Për sa i takon kontratave e përmenda që kontratta janë të lidhura nga viti 2019-2020. E dyta çdo kontratë është një marrëdhënie juridike. Unë do ju kisha mirëpritur që të gjitha këto kontrata të mi kishit adresuar në zyrën time dhe do kishte qenë me efikase për gjetjen e zgjidhjeve.’- tha Krifca.

‘Shumë faleminderit për këtë ndërhyrjet fundit më duhet t’iu drejtoj që nuk punoj në ministri punoj në parlament. Ta dini që unë nuk do punoj kurrë në atë ministri. Çmimi i shalqirit është më i ulët se vjet po kjo tregon eksportuesin jo bujkun. Nuk flisni dot kurrë për tregtarët se i shihni bujqit si vartës. Jeni akoma në kushte primitive, nuk shitet me telefon. Shko ta shesi shalqirin Erion Braçe se ai flet shumë.’- tha Braçe.