Menjëherë pas dokumentarit për një prej futbollistëve më të mirë të të gjitha kohrave Sabah Bizi, bashkohës të tij, miq dhe personalitete vlerësojnë figurën e Bizit për kontributin e tij.

Vetë Bizi nuk ka gjë tjetër veçse falenderime që ka persona që kujtohet për të. Ata që ndoqën dokumentarin e RTSH për Sabah Bizin i kanë shprehur vlerësimet maksimale ndërsa kanë përgëzuar edhe regjisorin Osman Mula për këtë material cilësor.