I PRANISHËM DREJTORI I PËRGJITHSHËM PËR SEZONIN DIMËROR 2014-2015. “Të gjitha rrugët duhet të mirëmbahen dhe s’duhet të jenë të bllokuara gjatë sezonit dimëror ose në të kundërt do të ketë penalitete për të gjitha firmat e kontraktuara”.

Ky është mesazhi i drejtorit të përgjithshëm të rrugëve Dashamir Xhika gjatë një takimi në Shkodër.Borxhet e akumuluara qeveria ka vendosur që ti shlyej për të gjitha firmat që kanë ushtruar aktivitet vitin e kaluar ndërkohë që drejtori Xhika thotë se rrugët e veriut janë problematike.Drejtori i përgjithshëm i rrugëve ishte në Shkodër për të dhënë direktivat për mirëmbajtjen e rrugëve macionale të qarkut për sezonin dimëror 2014-2015.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/V6qspzQcVZg?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTJETËR RAST ME EBOLA NË SHBA
Artikulli tjetërHANI I HOTIT, SEKUESTROHEN 10 KG MARIJUANË