Mirëmëngjes nga lugina e Kirit! Kjo rrugë që të çon në Drisht, të cilën e kemi ndërtuar disa vite me parë me FShZh, i shërben jo vetëm banorëve, por dhe vizitorëve të kësaj zone me vlera kulturore, historike e turistike.

Artikulli paraprakTJETËR MASAKËR NË SERBI, 21-VJEÇARI VRET 8 TË AFËRMIT E TIJ DHE PLAGOS 13 TË TJERË
Artikulli tjetërVETËM 6% E POPULLSISË MBI 55 VJEÇ ËSHTË E AFTË TË SHKARKOJË DOKUMENTE NGA E-ALBANIA