KANDIDATJA E MAZHORANCËS PREZANTON PLANIN KONKRET PËR SHTRESAT NË NEVOJË. Mireqenia sociale individuale, ka qene tryeza e pare ne kuader te tre projekteve qe do te prezantohen keto dite nga kandidsatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, Keti Bazhdari, me perfaqesues te grupeve te intereset.

Nje ide ndryshe nga heret e tjera ne zgjedhjet per Bashkine e Shkodres, zonja Bazhdari ka zgjedhur nje komunikim tye drejtperdrejte me qytetaret duke prezantuar pikat konkrete ne kete fushe. Nga ana e saj, Bazhdari deklaroi se pas 21 Qershorit, do te kete nje formule ndryshe, duke qene prane shtresave ne nevoje dhe duke I dhene nje frymemarrje zhvillimit te ekonomise. Ne keto treyza te cilat do te mbahen ne hollin e teatrit Migjeni, zonja Bazhdari ka ftuar te gjithe banoret jene pjese e tyre, nderkohe qe sonte ne oren 21:00 do te diskutohet ne lidhje me infrastrukturen dhe zhvillimin urban te shkodres.