Një ekip mjekësh rusë, përfunduan me sukses operacionin e zemrës së një personi, brenda një spitali që mori flakë të premten, ndërsa zjarrfikësit, luftonin jashtë me flakët.

Sipas mediave të huaja, spitali Blagoveshchensk mori flakë, dhe 60 pacientë u evakuuan.

Por megjithatë edhe pse e gjithë ndërtesa ishte e përfshirë nga zjarri, mjekët nuk lanë në mes operacionin, të cilët për fat të e kanë përfunduar me sukses.

Mësohet se operacioni u krye nga 8 mjekë, në katën e nëndheshëm. Mjekët ia dolën që të përfundojnë punën e tyre, pavarësisht zjarrit dhe humbjes së energjisë elektrike.