Në Razëm, në pikën turistike te Bashkisë Malësi e Madhe, festa ka qene e ligjshme, ne konkursin e bukurisë, qe përzgjodhi edhe Miss Malesine për vitin 2015. Mes shume konkurrenteve, juria ka përzgjedhur edhe fituesen e cila për një vit me radhe do te mbaje kurorën e bukurisë për këtë zone te Qarkut te Shkodrës.

Sipas organizatoreve ky aktivitet vjen për te gjithë banoret e trevave te Malesise se Madhe dhe me gjere. Miss Malësia 2015-te, vjen si ekskluzivitet i Star Plus TV, qe do te transmetohet gjate ditëve ne vijim, ne ekranin tuaj.

Artikulli paraprakEUROPIANI I BOKSIT, ELIMINOHET EDHE CHRISTIAN DEMAJ
Artikulli tjetërPUKË E SHKODËR, ASGJESOHEN 1724 RRËNJË BIMË NARKOTIKE