Një ënderr e bukur , tashme realitet, vajza nga Kamica e M.Madhe, nuk është vetëm Miss Malesia , e shpallur ne konkursin e bukurisë, pak kohe me pare ne Razmën piktoreske, event ky i regjistruar dhe transmetuar I plote nga Star Plus Tv.Por kjo bukuroshe, duke përfaqesuar Shqipërinë ne konkursin ndërkombëtare te bukurisë I organizuar ne qytetin e Mitrovicës ne Kosove, ne mes 36 vajzave konkurente për kurorën e Miss Freedom.

Liria e botes, fale bukurisë dhe inteligjencës se saj ka bindur jurinë, për të lëne prapa me dy pike një nga rivalet me te afërta një bukuroshe Daneze, duke merituar fillimisht Miss Freesdom Europa, e me pas për te ecur krenare drejte vendit te pare ne Miss freedom ,(liria e botes).Familjaret ndihen te gëzuar dhe madje te emocionuar per kete sukses bukurie te vajzes se tyre, kete do e thoshte edhe gjyshi I Miss Freedom . Ndërkohe qe ne nje interviste enkas per Star Plus Tv bukuroshja e Miss Freedom (liria e botes) Dorisela Kalaj ka treguar emocionet e ketij suksesi , por edhe ambicjet per te ardhmen e saj ne rrugen e sapo nisur.