Agjensia e Spektakleve Jehona e Shkodrës ka mbyllur me sukses turneun e audicioneve të Mis Plazhit për vitin 2015 në të gjitha plazhet e Shqipërisë. Nata finale e Mis Plazhit Shqiptar 2015 është zhvilluar në kompleksin turistik FAFA në plazhin e Golemit në Durrës. Ky aktiviteti i organizuar nga Agjensia e Spektakleve Jehona e Shkodrës është eksluzivitet i Televizonit Star Plus.

Transmetimi i Mis Plazhit Shqiptar do të vijë në ditët në vijim, ku Star Plus do të vazhdojë të jetë sërish me aktivitet dhe ngjarje të rëndësishme për ti ofruar ato për shikuesit e tij.