ZEF HILA TAKOHET ME BANORË TË ZONËS, GARANCI PËR FITORE. Fshati Mjede ne Bashkine Vau Dejes ka qene ndalesa e radhes e kandidatit te parties demokratike ne kete zone Zef Hila. Gjate ketij takimi, kandidati Hila eshte shprehur se pas 21 qershorit jane gati projektetet per tu implementuar ne kete zone.

Kryetari I Grupit te Punes per Partine Demokratike, Gjoke Uldedaj u shpreh se vota e 21 Qershorit eshte nje vote per te ardhmen dhe zhvillimin. Mbeshtetja ne kete zone ka ardhur edhe nga vete banoret e zones.