Sot qyteti i Kukësit është pushtuar nga një mjegull e dendur e cila ka sjellë probleme dhe vështirësi në qarkullimin e makinave.

Po ashtu edhe në “Rrugën e Kombit” ka qenë e njëjta situatë, mjegulla ka vështirësuar lëvizjen e automjeteve