Skema e re e ndihmes ekonomike ka perjashtuar mijera familje ne mbare vendin.Ne lidhje me kete ka reaguar edhe deputeti i PD, Romeo Gurakuqi.

“Keto foto jane per Kryeministrin e vendit, z. Edi Rama, per t’i provuar se kujt ia ka hequr asistencen, skema e tij e rrenimit social.

I perkasin shtepise zotit Myzafer Musa Kraja, nga Lagja Dracin, Shkoder. Eshte nje nga mijera fshirje prej skemes se asistences, te cilat i shtohen mjerimit ne te cilin qeveria e PS e ka vendosur Shkodren.

Dua t’i bej me dije publikut, se prej muajsh gjendem perballe indiferentizmit te plote te qeverise socialiste, e perbere tashme edhe nga “shkodrane”, ndaj cdo projekti qe kam kerkuar te realizohet per Shkodren dhe krahinen e saj.

Eshte pak te thuash se Publiku i Shkodres gjendet i rrethuem nga “mure” te ndertuem prej rrenash, te shkrueme nder letra, te mbeshtjella bukur- bukur me kapak, te perpiluem enkas prej dizenjatoresh te propagandes dhe ligesise.”-shkruhet ne statusin e deputetit Gurakuqi.

No automatic alt text available.

Image may contain: shoes and outdoor

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Image may contain: people sitting, drink and indoor

Image may contain: food and outdoor

Image may contain: shoes and outdoor

Image may contain: mountain, outdoor and nature