DANI: BASHKËPUNIMI ME INSTITUCIONET TJERA KA QENË I FRYTSHËM .

Drejtori i zyres se emergjencave civile prane institucionit te prefektit tregoi per Star Plus  se qe ne muajin maj ka filluar puna per menaxhimin dhe perballimin e zjarreve te mundshme ne pyje, prandaj eshte ngitur shtabi monitorues ne te gjithe territorin e qarkut Shkoder

Dani tregoi se ka pasur 5 raste zjarresh qe jane perballuar por ne rast te zjarreve masive logjistika eshte e pamjaftueshme. Nderkohe ka pasur edhe raste te sanksionimit te subjekteve qe kane vene zjarre te qellimshme
Aktualisht bashkepunimi me struktura tjera si drejtoria e pyjeve, zjarrfikeses dhe policise sipas Danit ka rezultuar eficent duke qene se jane perballuar me se miri zjarret dhe jane parandaluar ne maksimum zjarrveniet e qellimshme.

Artikulli paraprakGRUEMIRË, FERMERËT BRAKTISIN DUHANIN
Artikulli tjetërVLLAZNIA, OFRON SËRISH LOJTARË NË PROVË