PREFEKTI MBLEDH INSITUCIONET PËR TË MARRË MASAT. Per ti paraprire situatave emergjente si pasoje e motit te keq, Ministri I Bujqesise Edmond Panariti ka qene ne Shkoder ne nje takim me shtabin e emergjencave civile ne prefekturen e Shkodres. Gjate fjales se tij panariti ka kerkuar qe te gjitha institucionet te jene ne gadishmeri.

Nga ana tjeter edhe Prefekti I Shkodres, Paulin Radovani, ka kerkuar nga drejtuesit e njesive te qeverisjeve vendore, qe te marrin masa dhe te koordinojne situaten me shtabin e emergjencave.Pas takimi, Ministri Panariti ka inspektuar edhe argjinaturat ne Qaerkun e Shkodres duke nisur me argjianturen e Kirit, e me pas edhe ne zonen e Velipojes, ne Argjinaturen e Recit dhe te Casit 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/si_m5qHT1F8?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKUJTIME DHE EMOCIONE NGA HAXHI
Artikulli tjetërVERIU PËRFSHIHET NGA MOTI I KEQ