BORDI I KULLIMIT DHE KRYETARËT E NJËSIVE VENDORE REPLIKOJNË ME NJERA TJETRËN.Gjate takimit ne shtabin e emergjencave civile, Drejtori I Bordit te Kullimit ne QArkun e Shkodres, ka bere publike masat por edhe ate cfare eshte bere sa I takon kanaleve kulluese dhe vaditese.

Sipas tij masat jane marre por kerkohet ende nderjhyrje.Kryetaret e njesive vendore, qofte komuna rrethina dhe komuna dajc, kane kerkuar nderhyrje emergjente pasi nese do te kete reshje atehere permbytjet jane ne prag.Zona e Nenshkodres, eshte perballur disa here me situate emegjente sa I takon permbytjeve, por perballe neglizhences se investimeve per te parandaluar permbytjet, duket se ky dimer do te perballe serish banoret me keto situate. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/uJEe6oO6Hvw?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVERIU PËRFSHIHET NGA MOTI I KEQ
Artikulli tjetërRAINERI SQARON MEDIAT SPORTIVE