Në Instagram Stories vjen dhe Shën Valentini, për t’i bërë më të personalizuara historitë që zhduken pas 24 orësh, rrjeti social ka krijuar ngjitësa speciale për ditën e të dashuruarve.

Pas atyre për festat e fundvitit, tashmë është koha e romantikeve, por jo vetëm, të lidhura me festë e të dashuruarve. Mjafton të shkarkosh përditësimin e fundit në aplikacion për të zgjedhur mes modeleve për celularin tënd.