Një zonjë ka treguar historinë e saj për gazetaren Alma Demiraj dhe është një mrekulli e vërtetë.

Ajo është shprehur se këtë lloj tmerri nuk e kishte parë edhe në filma dhe se akoma i dukej sikur po tundet toka.

Teksa po fliste për tërmetin ajo ka thënë se janë shpëtuar nga dritarja pasi dera nuk u ishte hapur.

Por kjo gjë u ka shpëtuar jetën, pasi pallatit i ka qenë shembur shkalla dhe ata mund të kishin rënë nga lartësi pasi ka qenë edhe errësirë.