Kontrolli I përgjithshëm mjekësor apo sic quhet në gjuhën mjekësore Check-Up

ka patur një ineteres më të ulët në këtë periudhë ku ka ndikuar edhe muaji I Ramazanit ku qytetarët kanë preferuar që të mos kryejnë këtë kontroll. Kjo bëhet e ditur nga mjekja Hidije Bilali. Kontrolli I përgjithshëm mjekësor është shumë I domosdoshëm pasi shumë qytetarë thotë Bilali nuk besojnë që pas kryerjes së analizave konstatohen në trupin e tyre një larmi sëmundjesh sic janë diabeti, sëmundjet e gjakut dhe niveli I lartë I yndyrnave. Bilali ka edhe një apel. Në kontrollin shëndetësor pa pagesë përfshihen kontrolli I gjakut, analizat e parametrave biometrike të glicemisë, kolesterolit , niveli I stresit dhe depresionit etj.

Artikulli paraprakVELIPOJË, LALOSHI: HAPËSIRAT PUBLIKE JANË ZËNË PADREJTËSISHT
Artikulli tjetërHAPËSIRAT PUBLIKE NË VELIPOJË, PUSHUESIT ANKOHEN