Pothuajse gjysma e qytetit te Shkodres qe nga mbremja e se enjtes kane mungese te energjise elektrike.Shkak per kete eshte bere nje defekt ne nenstacionin elektrik Shkodra 1 i cili nuk eshte riparuar ende.

Defekti ka sjelle dhe demtimin e tre punonjesve qe po punonin per riparimin e tij,ndersa mesophet se Nenstacioni eshte stakuar.Policia po heton lidhur me demtimin e punonjesve dhe kjo ben qe te mos mund te nderhyhet per riparimin e defektit , te pakten edhe per disa ore.Mungesa e energjise ka sjelle edhe mbylljen e bizneseve ne ato zona mengjesin e se premtes.