Miratimi edhe me votat e opozites ne këshillin e Bashkise se Shkodres, per paketen fiskale, eshte disktuar edhe ne mbledhjen e radhes se keshillit te Bashkise.

Keshilltari Mustafe Lici, para keshilltareve, ka folur per mundesine qe ky votim, te kete te perfshire edhe interesa te ngushta. Nga ana e tij, keshilltari Lici eshte shprehur se nese me vone te shihen te tilla interesa atehere, ky qytet ka per te hasur me probleme te shumta sa i takon administrimit. Paketa fiskale per vitin 2016-te, mori votat e keshilltareve te partise socialiste dhe levizjes socialiste per integrim perjashto votat e republikaneve te cilet abstenuan.