Është përuruar salla e re e Muzeut Dioqezan dhe njëkohësisht është promovuar edhe libri “Zoja e Shkoders Drita e Shqipnis”.

Aktivitetet kanë ardhur si një bashkëpunim i Arqipeshkvisë Metropolitane Shkodër- Pult, Bibliotekës Publike “Marin Barleti” dhe Muzeut Dioqezan.tendat e ekspozitorët e Muzeut Dioqezan, ndër të rradhët në vendin tonë, krijon emocione të forta për këdo.

Persekucioni i pashembullt në botë, por edhe forca e vendosmëria e njerëzve për të besuar në Zot, qëndrojnë pranë e pranë për të përcjell mesazhin se duhet falur por asnjëhere nuk duhet harruar!

 

Artikulli paraprakDONALD LU TREGON POLITIKANËT QË NUK JANË NË POLITIKË FALË GAZETARËVE TË GUXIMSHËM
Artikulli tjetërFJALORI ETIMOLOGJIK NGA KOLEC TOPALLI