Rreth 12 mijë turistë kanë vizituar shtëpinë muze “Oso Kuka” në qytetin e Shkodrës. Këtë e tregon drejtori i muzeut historik Fatmir Juka i cili thotë se është afërsisht i njëjti numër krahasuar me vitet e kaluara.

Shkodra shprehet drejtori Juka vazhdon që të jetë një atraksion për turistët për shkak se është një qytet që edhe në ditët e sotme ka ruajtur origjinalitetin, gjë e cila ka bërë që të vizitohet edhe nga turistë prej vendeve si Ukraina.Mesatarisht në një muaj muzeu bashkë me të gjitha qendrat historike ka rreth 1 mijë turistë në një muaj, një shifër e kënaqshme dhe që në të ardhmen synohet që të rritet edhe më shumë.

Artikulli paraprakKËSHILLI I BASHKISË, MIRATON PRIORITETET NË VAU DEJËS
Artikulli tjetërAKSIDENTOHET AMBULANCA NË RRUGËN BUJAR BISHANAKU