ASNJË AKTIVITET I PLANIFIKUAR PËR KËTË VIT. Muzeu i diktaturës i hapur prej me shume se nje muaji ka ngjallur interes per vizitoret. Pergjegjesja e ketij muzeu tregon se cdo ka nje numer te konsiderueshem vizitoresh shqiptare dhe ajo qe vihet re eshte edhe rritja e interesit e per rrjedhoje numrit te vizitoreve te huaj ne kete muze. Nderkohe muzeu vazhdon te jete ne process pasurimi me elementeve te rinj ne dokumenta dhe foto.

Per me teper po punohet edhe per shtrirjen e kanaleve te komunikimit me qellim promovimin e muzeut edhe jasht vendi ne kete kuader po kontaktojne dhe bbashkepunojne me gazeta e revista dhe agjensi turistike njekohesisht po bashkepunojne me shkollat e Qarkut te Shkodres per promovimin e muzeut. Megjithate sipas drejtuesve te ketij muzeu per kete vit nuk eshte planifikuar asnje aktivitet qofte per festat e nentorit apo edhe ato te fundvitit por mendohet qe te vazhdohet me tej puna per pasurimin e dhe aktivitetet do jene pjese e punes per vitin qe pason. Ky muze eshte memoriali I pare ne nivel kombetar per viktimat e regjimit komunist gjithashtu eshte nje muze I cili ngrihet mbi structure vuajtje reale, ekzistuese sic jane qelite e burgut. Keto arsye e bejne kete muze te jete me te veqante 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/KloM1LCgTDI?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakROMËT, SKAMJA VAZHDON…
Artikulli tjetërPAKETA FISKALE, PD MBLEDH BIZNESIN