EDHE PAS DY VITESH GJITHÇKA ËSHTË NË VENDNUMERO.
Muzeu I krimeve te komunizmit I ndertuar prane ish deges se brendeshme ne shkoder, vazhdon te jete sot ne gjendjen e meparshme, pa asnje send brenda tij dhe duke qendruar I mbylluar per kureshtaret.

Qytetit I shkodres, njihet per vujatjet e regjimit komunist per 50 vite, do te kete nje muze ne te cilin do te tregohen qarte torturat, vuajtjet dhe ekzekutimet e qindra shgkodraneve te cilet ne perpjekeje per te kundershtuar regjimin e eger komunist, rane viktima te torturave dhe vrasjeëve nga me magabret, dhe ne kete menrye tashme shkodra kjujton viktimat si nje ikone e cmuar dhe e pazevendesueshme e nje qyteti i cili ngriti zerin dhe kundershtoi fuqishem regjimin e asaj kohe.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/PN-puS04TtA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak10 PERSONA QËLLOJNË POLICINË NË PULT
Artikulli tjetërSHKELET LIGJI ANTIDUHAN